Нагоре - изложба на Владимир Симоновски - Виртуелна прошетка

Во рамките на БИТ ФЕСТ од 25.08 - 02.09.2017 во мала сала на НУ Завод и музеј Битола беше поставена изложбата на скулптури и слики насловена „Нагоре“.

Автор на изложбата е уметникот Владимир Симоновски.

Nagore - Vladimir Simonovski