Следи ја Златната линија

Следи ја Златната линија

Следи ја Златната линија - Топ 10 дестинации за посета во Битола

Повеќе...

Мустафа Кемал Ататурк - Спомен соба

Мустафа Кемал Ататурк - Спомен соба

Видео презентација - Спомен соба на Мустафа Кемал Ататурк

Повеќе...

Хераклеа Линкестис

Хераклеа Линкестис

Видео презентација - Археолошки локалитет Хераклеа Линкестис.

Повеќе...

Магијата на накитот

Магијата на накитот

Видео презентација - Магијата на накитот од Битола XVII - XX век

Повеќе...