25.04.2017 - Предавање - Холандските медицински мисии во Македонија во Првата светска војна“

Категорија: Настани / Events

Амбасадата на кралството Холандија и НУ Завод и музеј Битола
имаат чест да ве поканат на предавањето на историчарот Џон Стинен

holanski medicinski misii

„Холандските медицински мисии во Македонија во Првата светска војна“

Мала сала, НУ Завод и музеј Битола
13 часот, 25 април 2017 г

dutch medical mission to monastir

фотографија: The Dutch Medical Mission to Monastir (Bitola) - May 16, 1917 - The Illustrated war News

Save

Save

Save