Изложба на икони - нов иконопис на Византиско сликарство - Златко и Соња Лечковски

Категорија: Настани / Events

Во рамките на БИТ ФЕСТ 2017 во КЦ Магаза од 29.06 - 03.07.2017 е отворена изложба на икони - нов иконопис на Византиско сликарство на младите иконописци Златко и Соња Лечковски.

izlozba leckovski 01

izlozba leckovski 02

izlozba leckovski 03