113 години од дипломирањето на Мустафа Кемал - Ататурк

Категорија: Настани / Events

DSC03611 Во НУ Завод и Музеј Битола на 13 Март 2012 г., се одржа комеморација по повод 113 годишнината од дипломирањето на Мустафа Кемал - Ататурк.