ARTMUSE

Категорија: Настани / Events

PLAKAT_ART_MUSE

artMUSE Festival in Bitola - 02 March 2012, 21.00 h

Join us @ the NI Institute and the Museum of Bitola on Friday Night!

Повеќе...

Промоција на Туристички Водич за Битола

Категорија: Настани / Events
pokana_vodic_th
Општина Битола и Центарот за унапредување на туризмот Битола
имаат чест да ве поканат на промоцијата на:
Туристички водич за Битола
Туристички информации, Конзулати, Уметност и култура, Настани, Туристички агенции, Хотели и приватно сместување, Ресторани, Винарии, Казина, Рекреација и уживање ....
15 Декември 2010, 12.00 ч
Хотел Епинал Битола
Издава: Општина Битола
Издавач: Владимир Талески, Градоначалник на Општина Битола
Уредник: Ирена Ружин
Текст: Елена Петровска
Дизајн: Јове Парговски
Фотографии: Наце Попов, Фил Лемпрон, Јове Парговски, Славе Стојанов, Живко Најдовски, Сашо Ристевски
Превод: Јасмина Искова
Печати: АД Киро Дандаро Битола
Тираж: 3500

Општина Битола и Центарот за унапредување на туризмот Битола

имаат чест да ве поканат на промоцијата на:

Туристички водич за Битола

Туристички информации, Конзулати, Уметност и култура, Настани, Туристички агенции, Хотели и приватно сместување, Ресторани, Винарии, Казина, Рекреација и уживање ....

15 Декември 2010, 12.00 ч

Хотел Епинал Битола

Повеќе...

Симпозиум за Ататурк

Категорија: Настани / Events

ataturk_poster_mal10 - 11 Ноември 2010

Битола, Македонија

ATATÜRK SEMPOZYUMU

MAKEDONYA - MANASTIR

10 - 11 КАСИМ 2010

 

Повеќе...