Спомен соба на Гази Мустафа Кемал Ататурк - Музеј Битола

Категорија: Публикации / Publications
Спомен соба на Гази Мустафа Кемал Ататурк - Музеј Битола
Автор: Парговски Јове
Опис: DVD Video – Видео презентација за спомен собата на Мустафа Кемал Ататурк во Музеј Битола
Битола, 2008

ataturk_thСпомен соба на Гази Мустафа Кемал Ататурк - Музеј Битола
Автор: Парговски Јове
Опис: DVD Video – Видео презентација за спомен собата на Мустафа Кемал Ататурк во Музеј Битола
Битола, 2008