Пронаоѓачот на босанските пиримиди, академик Д-р Семир Османагиќ ќе одржи предавање со наслов: Балканот (Хум) средиште на светот – Енергијата на босанските пирамиди.

Предавањето ќе се одржи во малата сала на НУ Музеј Битола, почеток 19:00ч, влез слободен.

Повеќе информации: https://fb.me/e/LSfsXNMM