Почитувани, Ве покануваме да присуствувате на отварање на изложба „Археолошко патешествие: дигитализација, презентација и промоција на збирката фотографии од научната експедиција на Н.П Кондаков во Македонија од 1898 до 1900“, на ЈНУ Институт за фолклор „Марко Цепенков“-Скопје на 04.10.со почеток во 19часот во просториите на КЦ Магаза.
Изложбата ќе биде поставена од 04.10 заклучно со 16.10.2023год.