Kliment Ohridski 18   + 389 47 233 187      + 389 47 229 525      info@muzejbitola.mk
Изложба „НАРОДЕН ВЕЗ“

Изложба „НАРОДЕН ВЕЗ“

naroden_vez_th
16.02.2012, 12.00 ч
Мала Сала, НУ Завод и Музеј Битола
Автор: Наде Геневска Брачиќ

Напишете коментар

Close Menu
Accessibility