На 30.12. 2022 год. во КЦ Магаза беше отворена изложбата
„Платно, аугментативна реалност“
на Сандра Котевска,
поддржана од Министерство за култура на Р.С.Македонија.
Ве покануваме да ја посетите изложбата,
секој работен ден од 12 до 14 часот до 13.01.2023 год.