Почитувани, Ве покануваме на отварањето на изложбата во КЦ Магаза со наслов „(РЕ)ОТКРУЖЕНО“, на 20.10.2023год. со почеток во 19 часот, на уметниците Александар Симоновиќ, Марина Цветановска-Мартиновска и Мирослава Цветковиќ,.
Изложбата ќе биде поставено до 02.11.2023год.