Почитувани, во КЦ Магаза стартува ОФФ Програмата на Интернационалниот фестивал на филмската камера Браќа Манаки „Олабај“, од 22.09 се до 30.09.2023год. каде ќе се случуваат изложби, промоции, работилници и други забавни активности.
Оваа програма е поддржана од Министерство за култура на Р.С Македонија.
За повеќе информации посетете го линкот
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid024w9Mzp9WRK8kNxWaf3vtMSBhd41KCVQq3apK4mszuNgyZnXK48VRT47LtHihjw6cl&id=100066505120896&sfnsn=mo&mibextid=VhDh1V