Почитувани, Ве покануваме на отварање на изложбата на Друштвото на ликовни уметници од Битола -ДЛУБ и Факултетот за ликовна уметност од Лерин на 12.04.2024год. со почеток од 20 часот.

Место: Мала сала НУ Завод и музеј Битола