Спомен соба на Гази Мустафа Кемал Ататурк – Музеј Битола
Автор: Парговски Јове
Опис: DVD Video – Видео презентација за спомен собата на Мустафа Кемал Ататурк во Музеј Битола
Битола, 2008

ataturk_thАвтор: Парговски Јове

Опис: DVD Video – Видео презентација за спомен собата на Мустафа Кемал Ататурк во Музеј Битола

Битола, 2008

Цена: 300 ден.