Магијата на Накитот

Магијата на Накитот – фото галерија

Изложба: Магијата на накитот

Автори: Здравка Маретиќ, Мери Стојанова

Место: НУ Завод и Музеј Битола

Време: Август, 2008

nakit th

From Магијата на накитот – Битола XVIII – XX век
From Магијата на накитот – Битола XVIII – XX век
From Магијата на накитот – Битола XVIII – XX век
From Магијата на накитот – Битола XVIII – XX век
From Магијата на накитот – Битола XVIII – XX век
From Магијата на накитот – Битола XVIII – XX век
From Магијата на накитот – Битола XVIII – XX век
From Магијата на накитот – Битола XVIII – XX век
From Магијата на накитот – Битола XVIII – XX век
Close Menu
Accessibility