Уметничка слика „Портрет на девојче“ – современа уметност, автор Никола Мартиноски

Портрет на девојче, седнато на малечко столче, насликано до половина, облечено во распетлана скромна кошула чии краеви се ставени во фустанче (чии делови се сосема малку прикажани на сликата).

0 Comments