Welcome to NI Institute and Museum Bitola

Exhibitions

Temporary Exhibitions

НУ Завод и музеј Битола во рамките на своите активности организира и голем број на привремени поставки во изложбените простори - мала сала и КЦ Магаза

Close Menu
Accessibility