Традиционалната архитектура во Битола и Битолскиот Регион

Оваа публикација претставува каталог од меѓународниот проект и изложба Традиционалната архитектура во Битола и Битолскиот Регион, со која НУ Завод и музеј гостуваше во Берат, Албанија во октомври, 2018.

0 Comments

Културно наследство во Битола – сложувалка за деца

На нашите најверни, најмлади пријатели,
посетители и учесници во нашите едукативни и креативни работилници од проектот
"Учиме за нас" и за сите останати љубители на креативни игри,
можност за учење и забава и од дома.

0 Comments