Почитувани,
По повод 18 април,
Меѓународниот ден на спомениците и локалитетите,
Ве покануваме во вторник 18.04. 2023 год. да не посетите во текот на целиот ден, од 8:00 до 18:00 часот.

Нашата институција ги отвара вратите за сите, со цел подобро информирање и подигнување на јавната свест за важноста и значењето на заштитата на културното наследство.