Традиционалната архитектура во Битола и Битолскиот Регион

Оваа публикација претставува каталог од меѓународниот проект и изложба Традиционалната архитектура во Битола и Битолскиот Регион, со која НУ Завод и музеј гостуваше во Берат, Албанија во октомври, 2018.

0 Comments

End of content

No more pages to load