Забава, учење и цртање по повод 18 Мај – Меѓународен ден на музеите

Меѓународниот ден на музеите 18 Мај го прославивме и со забава, учење и цртање во нашата постојана поставка, заедно со нашите стари пријатели и долгогодишни соработници од ООУ Климент Охридски и новите другарчиња од ООУ Стив Наумов.

0 Comments