Kliment Ohridski 18   + 389 47 233 187      + 389 47 229 525      info@muzejbitola.mk
ТАЈНАТА НА ВАГНЕРОВИОТ МУЗЕЈ

ТАЈНАТА НА ВАГНЕРОВИОТ МУЗЕЈ

 

Автор: Здравка Маретиќ

Време: Мај, 2011 г

Место: Мала сала, НУ Завод и Музеј Битола

 

 

Напишете коментар

Close Menu
Accessibility