НУ Завод и музеј – Битола
Ве поканува на свеченото отварање на изложбата
„Еден Век археологија во Битола“

Мала сала, НУ Завод и музеј – Битола
среда, 12 јуни, во 12 часот

„Еден Век археологија во Битола“