По повод 18 април Меѓународниот ден спомениците и местата

НУ Завод и музеј Битола Ве поканува на свеченото отварање на изложбата

Старопланинското село ГОСТУША
од Елена Васиќ Петровиќ
Ниш, Србија

НУ Завод и музеј – Битола, мала сала
18 април, 2019 година во 12 часот

Старопланинското село ГОСТУША од Елена Васиќ Петровиќ