smitsonijan

Предавање на м-р Верб Шари, раководител на секторот за музејска едукација на Националниот музеј Смитсониан во Вашингтон, на тема “Музеите на 21от век – Нашата улога на променување
Мала сала, НУ Завод и Музеј Битола
11.09.2012, 13.30 ч.