Во рамките на БИТ ФЕСТ 2017 во КЦ Магаза од 29.06 – 03.07.2017 е отворена изложба на икони – нов иконопис на Византиско сликарство на младите иконописци Златко и Соња Лечковски.

izlozba leckovski 01

izlozba leckovski 02

izlozba leckovski 03