Смилево – Меморијален музеј
Автори: Владо Темелковски, Никола Миновски, Наде Геневска Брачиќ
Опис: Брошура, 21 х 21 см, 24 стр., Македонски
ISBN 9989-917-24-8

smilevoАвтори: Владо Темелковски, Никола Миновски, Наде Геневска Брачиќ
Опис: Брошура, 21 х 21 см, 24 стр., Македонски
ISBN 9989-917-24-8